31.12.10

Τελετή παράδοσης παραλαβής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της περιφέρειας, η τελετή παράδοσης -παραλαβής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τον τελευταίο μετακλητό Περιφερειάρχη Φώτη Χατζημιχάλη στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου Τάσο Αποστολόπουλο, παρουσία του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη...
Ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στο δικό του χαιρετισμό μίλησε εγκωμιαστικά τόσο για τον απερχόμενο περιφερειάρχη Φώτη Χατζημιχάλη όσο και για τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο και τους ευχήθηκε να επιτύχουν στο έργο τους.
Ο κ. Τατούλης είπε ότι »Θεωρώ ότι το κρίσιμο θέμα και η μεγάλη ευθύνη που έχουμε αυτή τη στιγμή, τόσο στο επίπεδο της αποκεντρωμένης διοίκησης όσο και στο επίπεδο της αιρετής διοίκησης, είναι να δημιουργήσουμε ουσιαστικές προϋποθέσεις και ουσιαστικές πολιτικές για να δώσουμε δείγματα γραφής στο πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να συμβάλλουμε ως περιφερειακή ενότητα σ’ αυτό που συνομολογούμε όλοι μας κι εμείς και οι πολίτες της μεγάλης ολιστικής κρίσης που περνάει ο τόπος μας, μια κρίσης βαθύτατα κοινωνικής, πολιτικής κι εξαιρετικής οικονομικής αδυναμίας». Συμπληρώνοντας ότι »η προσπάθεια είναι στο να συντονίσουμε τις ενέργειές μας για να αποτελέσουμε πρότυπο και στο επίπεδο της Αποκεντρωμένης περιφερειακής διοίκησης αλλά κυρίως στο επίπεδο της αιρετής περιφερειακής διοίκησης, πρότυπο πιλότο για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και σ’ αυτό πρέπει να συμβάλλουμε».