8.1.11

Διάδοχος του Σαμαρά ο Δημήτρης Πτωχός

Τον... διάδοχό του στην Μεσσηνία λέγεται ότι έχει βρεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Ο λόγος για τον νεαρό παλιό ΟΝΝΕΔίτη Δημήτρη Πτωχό, ο οποίος απο την Δευτέρα αναμένεται να αναλάβει επικεφαλής της γαλάζιας ομάδας δράσης για το διαδίκτυο. Ο Πτωχός ανήκει στον στενό πυρήνα συνεργατών του Σαμαρά, ήδη απο την περίοδο των
εσωοκομματικών εκλογών, ενώ έχει εκλεγεί στην Εκτελεστική Γραμματεία, δηλαδή στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα ασκεί καθήκοντα αναπληρωτή Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών της Ρηγίλλης, κάτω από τον Μανούσο Βολουδάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ΟΝΝΕΔίτης, απόφοιτος του ΜΙΤ και γιος του πρώην δημάρχου Μεσσήνης, έχει κλείσει θέσει στο γαλάζιο ψηφοφδέλτιο στην Μεσσηνία για τις επόμενες εκλογές, δίνοντας έτσι αέρα ανανέωσης στη Νέα Δημοκρατία. Σημειώνεται, ότι ο ίδιος συμμετείχε και στην ομάδα στου υποψηφίου της ΝΔ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου.

Διαδραστικό portal ετοιμάζει η Ρηγίλλης

Ένα διαδραστικό portal ετοιμάζουν στην Ρηγίλλης, το οποίο θα λειτουργήσει στα νέα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα δίνει την δυνατότητα σε όλα τα στελέχη της Αττικής και της Περιφέρειας αλλά και στα μέλη και τους πολίτες να διατυπώνουν τις απόψεις τους, προκειμένου η ηγεσία να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή κε την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: