13.1.11

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - αποχαρακτηρισμός 2 μέρες πριν την Πρωτοχρονιά για έκταση 127 στρεμμάτων της οικογένειας Σφαέλου (Δ/ντη ALTER) στο Δήμο Δωρίου στη Μεσσηνία

ΔΕΙΤΕ τα έγγραφα αποχαρακτηρισμού 2 μέρες ΠΡΙΝ την Πρωτοχρονιά για έκταση της οικογένειας Σφαέλου


Κάντε κλικ και διαβάστε την πράξη χαρακτηρισμού που εκδόθηκε 2 μέρες ΠΡΙΝ την Πρωτοχρονιά για έκταση της οικογένειας Σφαέλου.

Η συγκεκριμένη απόφαση του Δασαρχείου εκδόθηκε μόλις 2 μέρες ΠΡΙΝ την Πρωτοχρονιά και χαρακτηρίζει την τεράστια έκταση των 127 στρεμμάτων «ως έκταση που δεν είναι δάσος ή δασική». Αν «δεν είναι δάσος ή δασική» είναι...


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ


... εκμεταλλεύσιμη και οικοπεδοποιήσιμη.

Η αίτηση έγινε από τη σύζυγο του Κοσμά Σφαέλου και μια εταιρεία και ο χαρακτηρισμός βασίστηκε σε έκθεση συγκεκριμένης δασολόγου. Πλέον αντιρρήσεις μπορεί να εγείρει μόνο ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου (δηλαδή ο Τατούλης). Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Τατούλης μέσα στην προθεσμία των 2 μηνών που έχει θα εξετάσει διεξοδικά το ζήτημα και θα επικυρώσει ή θα εναντιωθεί στο συγκεκριμένο (αν υπάρχει λόγος να το κάνει).

Τώρα το ερώτημα παραμένει: Τι μπορεί να κάνει κανείς σε μια έκταση 127 στρεμμάτων που και με τη βούλα «δεν είναι δάσος ή δασική»; Θα το απαντήσουμε στο επόμενο post.




 http://karxarias.blogspot.com/2011/01/2_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: