8.1.11

Η μεγάλη έξοδος Γιώργου και εκλογές στις 3 Απριλίου…;

Την μεγάλη έξοδο ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και την ανακήρυξη πρόωρων εκλογών στις 3 Απριλίου με λίστα.

Αυτό δείχνουν όλες οι τελευταίες κινήσεις του πρωθυπουργού με τις αλλεπάλληλες επαφές στο εξωτερικό και την περιοδεία που σχεδιάζει ανά την Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, με τον νέο εκλογικό νόμο που θα περάσει εσπευσμένα το επόμενο διάστημα, με την εντολή προς τους υπουργούς να κλείνουν ένα ένα τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα, με αδύναμη πολιτική στήριξης της οικονομίας και τον φαύλο κύκλο του μνημονίου όπου τα σπρέντ να χτυπάνε κόκκινο και με ένα λαό που απέναντι του βράζει.

Αν βάλουμε και τις φωτογραφίες που τον ήθελαν να χορεύει και να διασκεδάζει αμέριμνος σε ταβέρνα αλλά και τις καθημερινές εξόδους του την περίοδο των εορτών τότε οι εκλογές όχι μόνο έχουν περάσει από το μυαλό του Πρωθυπουργού αλλά ήδη έχουν κλειδώσει.

Από την άλλη μεριά κύκλοι αναφέρουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έτοιμος να προταθεί για την θέση του Γ.Γ του ΟΗΕ σε έναν τομέα που το περιβάλλον για τον ίδιο θα είναι πιο φιλικό.

Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών είναι ήδη γνωστό και στους κύκλους της Ρηγίλλης με την προετοιμασία του προέδρου Αντώνη Σαμαρά ο οποίος στην επερχόμενη κίνηση ανασχηματισμού των τομεαρχών του κόμματος και την σκιώδη κυβέρνηση στην ουσία καταλαμβάνει θέση μάχης και οργανώνει το σχέδιο δράσης.

Η διαφαινόμενη μεγάλη έξοδος του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έχει ήδη ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν η χώρα θα περάσει έντονες πολιτικές και ιστορικές εξελίξεις.

 

http://www.report24.gr/i-megali-exodos-giwrgou-ke-ekloges-stis-3-apriliou%E2%80%A6.htm 

Δεν υπάρχουν σχόλια: