26.1.11

Καλο ταξιδι καπετανιε...

Ενας μεγαλος ανθρωπος,με αγαπη και σεβασμο για το τοπο του εφυγε,αφηνοντας ενα τεραστιο κενο σε μια δυσκολη εποχη.
Δε θα σταθουμε στα πολλα και μεγαλα εργα του,ουτε στην ηθικη παρακαταθηκη του -που ετσι κι αλλιως ειναι πασιγνωστα,ειπωμενα και γραμμενα- αλλα θα μεινουμε κυριως στα συναισθηματα που ετρεφαν ολοι για αυτον.
Και δεν αναφερομαστε στους επωνυμους και γνωστους συνεργατες του,ουτε στους φορεις και αρχοντες της πατριδας μας.
Αναφερομαστε στους απλους,καθημερινους ανθρωπους που δουλευαν γι'αυτον.
Ολοι μιλουν με τα καλυτερα λογια και ολοι τον ενιωθαν σαν πατερα τους.Τον ανθρωπο που δεν φοβοντουσαν να αντικρυσουν,αλλα χαιρονταν να δουν.Αλλωστε ο Βασιλης Κωνσταντακοπουλος ειχε καταφερει τη σπουδαιοτερη κατακτηση...να τον προσφωνουν ολοι καπεταν-Βασιλη...ουτε κυριε,ουτε προεδρε,ουτε μεγαλομετοχε...απλα καπετανιο...το δικο τους καπετανιο,στη δικη τους φουρτουνα...
Kαλο Tαξιδι!




Οπως έγινε γνωστό από την οικογένεια του καπετάν Βασίλη, η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι από τον Αγιο Σώστη Νέας Σμύρνης (Λεωφόρος Συγγρού), χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
O ενταφιασμός θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.
Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές στο Ίδρυμα ΘΩΡΑΞ- Κέντρο Ερευνών Εντατικής και Επείγουσας Ιατρικής Θώρακος , τηλ. 210 7222934, στον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας Citibank: 5500063302 (ΙΒΑΝ: GR82 0840 1040 0000 0550 0063 302).

Δεν υπάρχουν σχόλια: