24.1.11

Οι προτάσεις Χυτήρη για δανεισμό των ΜΜΕ


xytiris_pasok.jpg
Η αποκάλυψη του parapolitika.gr ότι ο Παμπούκης το επόμενο διάστημα θα πυκνώσει τις επαφές του με εκδότες και καναλάρχες κάνοντας το απαραίτητο μασάζ στη διαπλοκή ενόψει πρόωρων εκλογών έχει και ... ουρά που ακούει στο όνομα Χυτήρης.
Ο αναπληρωτής υπουργός τύπου , όπως αναλόγως έκανε και στα μέσα της δεκαετίας του 1990 , όταν το σύνολο των συγκροτημάτων την είχε «πέσει» τότε στον Ανδρέα Παπανδρέου για τη ροζ βίλα, αναζητεί τρόπους χρηματοδότησης των εκδοτών μέσω τραπεζικού δανεισμού από ελεγχόμενες κρατικές τράπεζες.
Το 2011 όμως δεν είναι 1994 αφού οι τράπεζες που έδιναν ... θαλασσοδάνεια σήμερα εποπτεύονται από το ΔΝΤ λόγω των τεράστιων χρεών τους.
Γι΄ αυτό και έχει απευθυνθεί σε ιδιωτικούς τραπεζικούς ομίλους με αντάλλαγμα δουλειές στην ενέργεια και την πράσινη ανάπτυξη.
Το πρόβλημα χρηματοροής που έχει το σύνολο των εκδοτικών ομίλων είναι τεράστιο, ο Χυτήρης όμως πιστεύει πως μπορεί να ξεπεραστεί σε αυτή τη φάση και η ... τραπεζική διευκόλυνση είναι μεταξύ εκείνων των προτάσεων που θα κάνει ο Παμπούκης στους εκδότες σε συνεννόηση με τον Χυτήρη, αφού ο «Μάχος» ως παλαιός στην πιάτσα γνωρίζει καλύτερα τα κατατόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: