14.1.11

Παραδείσια - Καθίζηση σε αυτοκινητόδρομο ηλικίας... 1 μήνα (ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ & ΔΙΟΔΙΑ…)

Καθίζηση σημειώθηκε σήμερα, σε μήκος 7 μέτρων, στο νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαµάτας, κοντά στον κόµβο Παραδείσια, το οποίο παραδόθηκε στην κυκλοφορία μόλις πριν από ένα μήνα.
Η καθίζηση, σύμφωνα με την κοινοπραξία, φαίνεται να οφείλεται σε υδροφορία του εδάφους. Για λόγους ασφάλειας αποκλείστηκε η μια λωρίδα, ενώ ξεκίνησαν οι εργασίες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 10 ημέρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, 'ντάξει, κακό μεν, αλλά αυτά μπορούν να συμβούν και συμβαίνουν σε οποιαδήποτε χάραξη νάου δρόμου σε νέο έδαφος απανταχού στην υφήλιο.

Δε μπορούμε να απαιτήσουμε να μην πληρώνουμε διόδια όταν 100μ δρόμου είναι υποβαθμισμένα για λίγο χρονικό διάστημα. Το υπόλοιπο μια χαρά είναι, και κατά πολύ ταχύτερο και ταχύτερο χίλιες φορές ασφαλέστερο από τον παλιό δρόμο. Έχει γίνει δουλειά. Και καλή δουλειά.

Άν, πάραυτα, συνεχίσει να είναι υποβαθμισμένο ες αεί, ή αν αρχίσουν να εμφανίζονται κι άλλες ατέλειες, οι οποίες καθισούν το δρόμο ακατάλληλο, τότε μάλιστα, θα μπορούσε να συντρέχει λόγος να απαιτήσουμε μη πληρωμή μέχρι την αποκατάστασή του.