2.2.12

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 18.30 ώρα της 1-2-2012 έως 07.30 ώρα της 2-2-2012



ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστης αναζητείται)
Ληστεία
Την 1-2-2012/17.27 στον Πειραιά, άγνωστος δράστης εισήλθε σε Σ/Μ  και με την απειλή όπλου αφαίρεσε, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με δίκυκλο μοτ-το και αναζητείται.

Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Ενεργείται προανάκριση)
Πυρκαγιές
1) Την 2-2-2012/03.20 στον Πειραιά, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, ιδιοκτησίας ημεδαπής, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ υλικές ζημιές υπέστη μοτ-τα, χωρίς αριθμό κυκλοφορίας. Η φωτιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία επιλήφθηκε προανακρίσεως.
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Ενεργείται προανάκριση)
2) Την 2-2-2012/03.22 στον Ασπρόπυργο, στη θέση «Βελανιδιές», από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αποθήκες εταιρείας με είδη δώρων, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Ενεργείται προανάκριση.


ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Σύλληψη -1- δράστη)
Σύλληψη διωκόμενου
Την 1-2-2012/14.30 στον Εύοσμο Θεσ-νίκης, συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για πλαστογραφία. Σε βάρος του δράστη εκκρεμεί βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, που του επιβλήθηκαν κατά την αποφυλάκισή του την 1-6-2006, από τις δικαστικές φυλακές Θεσσαλονίκης, όπου κρατούνταν με συνολική ποινή φυλάκισης (5) έτη, για τα αδικήματα της ληστείας και του «Νόμου περί όπλων». Το υπόλοιπο έκτισης της ποινής του είναι (2) έτη, (4) μήνες και (19) ημέρες, με χρονική περίοδο 3ετούς αναστολής. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 5ου τακτικού τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, το οποίο διατηρείται σε ισχύ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του, για αρπαγή από κοινού, ληστεία και εκβίαση, αδικήματα για τα οποία έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψής του. Δράστης προκειμένου αποφύγει τη σύλληψη, προέβη στην έκδοση πλαστού διαβατηρίου και παρότρυνε τη μητέρα του να δηλώσει την εξαφάνισή του. Ακόμη σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (9) ετών  και (3) μηνών, για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, πλαστογραφία και μη έγκαιρη καταβολή εισφορών Ο.Α.Ε.Ε.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ.  Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. Σερρών
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Σύλληψη -2- δραστών)
Περί ναρκωτικών
Την 1-2-2012/13.00 στην Κουμαριά Σερρών, συνελήφθη 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, (7.464) γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, (1,3) γραμμάρια ηρωίνη, (7) ναρκωτικά δισκία, (1) ζυγαριά ακριβείας και (1) κυνηγετικό όπλο. Επίσης συνελήφθη, 49χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (46) γραμμάρια, ακατέργαστης κάνναβης, την οποία λίγο πριν είχε προμηθευτεί από τον 58χρονο δράστη.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Δ. Ηλείας
Ηλεκτρονική ενημέρωση
(Δράστες αναζητούνται)
Ληστεία
Την 2-2-2012/02.30 στο Νιοχώρι δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, (2) άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, αφού έθραυσαν το παράθυρο οικίας 82χρονου ημεδαπού, εισήλθαν εντός, με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα του παθόντα. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: