28.1.12

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 07.30 έως 18.30 ώρα της 28-1-2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ.  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
(Σύλληψη -1- δράστη, ενώ αναζητούνται -2- συνεργοί τους)    Εξιχνίαση ληστείας
Την 27-1-2012/18.30 στη Κόρινθο, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του και σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (2) σύριγγες με υπολείμματα ηρωίνης και (1) γάντι. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ανωτέρω δράστης από κοινού με (2) ημεδαπούς συνεργούς του, ενεργώντας από κοινού την  25-1-2012/20.15 στην ανωτέρω περιοχή, με προαναφερόμενο όχημα μετέβησαν σε κατάστημα - παντοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 €. Δράστες κατά τη διαφυγή τους απέρριψαν στο οδόστρωμα (1) αεροβόλο πιστόλι. Προαναφερόμενο όχημα και αεροβόλο κατασχέθηκαν.

ΔΥΟ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

  • 0




Aπό το : enimerosi24.gr
Ενδιαφέρον, αλλά και απορία προκαλεί η σύνθεση των ανθρώπων που συνόδευσαν τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στη Μόσχα. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στους στενούς συνεργάτες του από το κόμμα, ούτε στον νέο του σύμβουλο, Ανδρέα Σταύρου Ψυχάρη! Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε δύο άλλα πρόσωπα προερχόμενα από τον χώρο των ΜΜΕ με την ευρύτερη έννοια:

Ο Χριστόδουλος των Ελλήνων

Σήμερα, 28 Ιανουαρίου 2012, συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την αποδημία του Μεγάλου Έλληνα Ιεράρχη...
του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστοδούλου.

Ο Μεγάλος αυτός αγωνιστής της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, είχε βρει ένα μαγικό τρόπο επικοινωνίας με τους συνέλληνες.

Με τους τρυφερούς αλλά συνάμα πύρινους λόγους του, κέρδιζε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και τα μηνύματα του κηρύγματός του φώλιαζαν βαθειά μέσα στην καρδιά τους.

Έφθασε η ώρα της απόφασης για όσα χρωστάει η Γερμανία


Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του  Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941.
Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που τροποποιεί τον καιρό της Ελλάδας με αεροψεκασμούς!

Τι είναι αυτή η Διεθνής Ένωση Τροποποίησης Καιρού και από πήραν την άδεια να τροποποιούν τον καιρό σε πλανητικό επίπεδο;

Από τον Θεό; Από τη Φύση;

Από κάποια άλλη Ανώτερη Δύναμη;

Η μήπως από τον ΕΛΓΑ και τον Κώστα Σκανδαλίδη;


Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε από κοντά τον κο Γιώργο Φαραζουλή, ο οποίος είναι ο διευθυντής Μελετών και Εφαρμογών του ΕΛΓΑ και ο οποίος τροποποιεί τον καιρό στην Ελλάδα, όπως ο ίδιος παραδέχεται,  και το δηλώνει ακόμη και στη σελίδα του στο  Facebook>

Απολύσεις και στα υπουργεία για να επιτευχθεί ο στόχος της αποχώρησης 150.000 υπαλλήλων


Καταργείται το 44% των θέσεων «χαμηλών προσόντων» στα υπουργεία
- Λουκέτα σε δημόσιους οργανισμούς και περιορισμός των ένστολων και στρατιωτικών...

- Αλλάζει και ο κανόνας του πέντε προς ένα μεταξύ προσλήψεων και αποχωρήσεων
- Νέα συνάντηση Τρόικας και υπ.Εργασίας σήμερα το μεσημέρι

Να προχωρήσει άμεσα σε μαζικές απολύσεις προσωπικού στο Δημόσιο, να αλλάξει ο κανόνας του πέντε προς ένα μεταξύ των προσλήψεων και των αποχωρήσεων, να περιοριστούν οι ένστολοι και οι στρατιωτικού και να μπούν λουκέτα σε δημόσιους οργανισμούς, ζητεί η Τρόικα, όπως προκύπτει από το Μνημόνιο 2, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 ως το 2015.

Θέλουν να μας έχουν κάτω από την κυριαρχία τους - Το αποκαλυπτικό έγγραφο των Financial Times

- Ο επίτροπος θα ορίζεται απο τους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης
- Θα μπορεί να ασκεί βέτο σε αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης
- Το κείμενο εστάλη στους ηγέτες των άλλων χωρών της Ευρωζώνης
- Ούτε συζήτηση απαντά η Αθήνα

Ενισχύουν αθόρυβα τις δυνάμεις τους οι ΗΠΑ στον Ινδικό

Μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων παρατηρείται στα δύο νησιά Socotra και Masirah συγκέντρωση η οποία φτάνει στα επίπεδα του 2003 όταν οι ΗΠΑ είχαν εισβάλει στο Ιράκ, και αναμένεται να έχει κορυφωθεί μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
Tο νησί Socotra βρίσκεται στο ομώνυμο αρχιπέλαγος του Socotra –επίσης γνωστό και ως Soqotra- και είναι το μεγαλύτερο νησιά του συμπλέγματος που αποτελείται από 4 νησιά.

Υπάλληλοι- Κροίσοι: Προϊστάμενος Πολεοδομίας στη Δυτική Ελλάδα με καταθέσεις 600.000 ευρώ...

Καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς δημοσίων υπαλλήλων εντόπισαν, ύστερα από ελέγχους, επιθεωρητές του ΣΔΟΕ. Τα αστρονομικά ποσά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και στους περισσότερους από αυτούς ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.
Από την άρση τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου, όπως...

26.1.12

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για απόπειρα κλοπής στην Μεσσηνία. Επιπλέον διέμεναν παράνομα στην χώρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (26-01-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών Μεσσηνίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας 26 και 32 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής, ενώ επιπλέον διέμεναν παράνομα στη Χώρα.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω,

Συνελήφθησαν δεκαέξι (16) άτομα για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού στην Μεσσηνία.



Συνελήφθησαν, χθες (25-01-2012) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εννέα (9) ημεδαποί, ηλικίας 40, 33, 39, 41, 35, 39, 20, 31 και 20 ετών αντίστοιχα, καθώς και επτά (7) αλλοδαποί, ένας 25χρονος, υπήκοος Πολωνίας και έξι (6) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 22, 23, 22, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

24.1.12

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ 10 ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

-
Αληθινό χθεσινό περιστατικό
Φίλος μου από την Κύπρο βρέθηκε με ηλικιωμένο γέροντα και κουβέντα στην κουβέντα ο παππούς του ανέφερε ότι κατάγεται από τα κατεχόμενα. Σε ερώτηση του φίλου μου "πώς τα βλέπεις τα πράγματα παππού;" αυτός απάντησε ότι "σύντομα θα γυρίσουμε πίσω!" με αφοπλιστική βεβαιότητα! "Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;" τον ρώτησε πάλι ο φίλος μου.